Home Nyheter

Microsoft Security Response Center – säkerhetsuppdatering

Microsoft Security Response Center släpper en säkerhetsuppdatering som påverkar OPC DA servrar som använder DCOM

Proficy Historian 2022 är nu tillgänglig

Nu kan du komma åt de många nya funktionerna och kraftfulla prestandaförbättringarna i Proficy Historian 2022!

Nyheter med HighByte Intelligence Hub 2.2

HighByte har lanserat en stor uppdatering av Intelligence Hub: Upptäck de nya funktionerna i version 2.2

Få bättre dataåtkomst med Proficy Historian 2022

Marknadens mest kraftfulla processdatabas är nu ännu kraftfullare. Ta del av Proficy Historian 2022 nya funktioner.

Log4j – dessa produkter och system är påverkade

Med anledning av den upptäckta sårbarheten i Apache Log4j som beskrivs i CVE-2021-44228 har vi skapat denna sida för att informera om vilka av våra olika produkter som är påverkade.

Erik Kronberg firar 1 år tillsammans med Novotek

Under hösten 2020 började Erik skriva sitt exjobb inom optimeringsalgoritmer i ROB-EX, nu har Erik arbetar hos oss i 1 år.

Hur startar ni er digitaliseringsresa? Novotek möter Åsa Fast Berglund

Hur startar ni er digitaliseringsresa? Novotek träffade Åsa Fast-Berglund och fick svar på några frågor

Proficy 2022 produktlansering

Det är snart dags för GE Digitals stora lansering av nya versionen 2022 för Proficy familjen. Den kommer att omfatta 10 nya versioner som startar att släppas från november fram till januari.

Novotek deltar i Digitalidag

Novotek deltar i Digitalidag med målet att ge VA-kunder en möjlighet att förstå framtidens utmaningar kring hållbarhet och därmed utveckla sina anläggningar för att dra nytta av den senaste teknologin inom digitalisering.

Teknikavdelningen fortsätter att växa. Välkommen Theo Sobczak!

Det är med stor glädje vi kan meddela att vår tekniska avdelning fortsätter att växa och att vi fortsätter vår expansion av vårt team i Eskilstuna. Varmt välkommen, Theo Sobczak, vår nya Industrial IT Solution Specialist!

Oskar Berntorp, vår nya Industrial IT Solution Architect

I maj välkomnade vi vår nya Industrial IT Solution Architect, Oskar Berntorp. På grund av ökade förfrågningar från våra kunder inom webbutveckling fick vi under våren utöka vår tekniska avdelning med Oskar, en 29 årig Malmöbo som har en kandidatexamen i Data- och Informationsvetenskap, med specialitet inom programmering och webbutveckling

Versiondog 9.0

Versiondog 9.0 är släppt tillsammans med den nya automation solution center version1.0.0 Ta del av den senaste nyheterna i Versiondog 9.0: Den kompletta listan med förbättringar hittar du här Versiondog tillhandahåller högsta möjliga säkerhet om du använder den senaste versionen Nyhet: Automation Solution Center 1.0.0: Mer information hittar du här. Vill du veta mer? Kontakta […]

Release av Proficy Operations Hub 2.1

Upplev bättre visualisering och snabbare respons med den senaste versionen av Proficy Operations Hub 2.1 från GE Digital

Release av HighByte Intelligence Hub 2.0

HighByte har lanserat en stor uppdatering av Intelligence Hub: Upptäck de nya funktionerna i version 2.0. Ny multi-hub-administration gör DataOps-lösningen HighByte Intelligence Hub «Enterprise Ready». Det blir lättare att standardisera och skala för användning i hela verksamheten. Dessutom kommer version 2.0 med avancerad användarhantering, granskningshändelser, projektbackup och många andra funktioner som hjälper företag att skala, […]

OPC Router 4.25

OPC Router 4.25 från Inray innehåller både nya funktioner och en tydligt strukturerad licensportal. Läs mer om den nya versionen här.