Dagens industri kräver högpresterande teknik som kan hantera alla typer av produktionsmiljöer och kraftfulla applikationer. Vi är leverantörer av olika typer av industriella datorer från Emerson. Emersons RXi -portfölj kommer med ett brett utbud av robusta datorer, utformade för att fungera effektivt i tuffa industrimiljöer. COM Express -moduler och modulära datorer och bildskärmar hjälper dig att optimera processer och maskiner. Läs mer om Industri-PCer på Emerson hemsida här.

Välj mellan industriell PC, industriell bildskärm, panel -PC och industriella webbpaneler – vi på Novotek hjälper dig att hitta den produkt som passar ditt produktionsföretag. 

Industri-PC

En industriell PC måste kunna leverera konstant prestanda medan maskiner med kraftfulla applikationer körs i höga temperaturer. Emersons IPC kombinerar hög processorkraft med industriell styrka och är konstruerade för hållbarhet. Dubbel eller fyrkärnig processteknik, fläktlös design och stöttåliga komponenter förlänger livscykeln för den industriella PC: n.

Emersons industriella datorer levereras med högpresterande datorer för applikationer som behöver ladda, bearbeta och lagra stora mängder data och kan köra HMI-, Historian- och analysapplikationer. Höghastighets Ethernet-portar ger en kraftfull kommunikationsfunktion, medan nya USB 3.0-portar ger snabb dataöverföring och förbättrad säkerhet. Enkel integration med andra system underlättar ökad produktivitet.

Industri-skärm

Emerson levererar robusta, modulära pekskärmar, utformade för användning i krävande industrimiljöer. Industriella skärmar kombinerar användarvänlighet för förare med hållbarhet på industriell nivå. Skärmarna är modulära och kan anslutas utan att bryta för att förenkla databehandlingsarkitekturen.

RXi Industrial Display-portföljen erbjuder 7 “- 24” widescreen industriella skärmar. 12 “och 15” finns också med en skärm som kan läsas i solljus. Den modulära funktionen förbättrar den visuella prestandan, medan MST -seriens anslutning förbättrar det arkitektoniska formatet. Pekskärmen ger samma användarvänlighet som en smartphone och gör det lättare för operatörer att fatta både snabbare och smartare beslut.

Panel-PC

Emersons PC-portfölj RXi Panel innehåller flexibla, prestandadrivna datorenheter med robust datorkraft och mer minne och hanterar ett brett spektrum av applikationer. Panel -PC: n levereras i ett mycket tunt skåp, anpassat efter platsen i anläggningen eller fabriken. Datorerna är modulära och kan anpassas efter dina behov.

Panel -PC: n är utformad för att kunna fungera snabbare och “luta” medan du alltmer är ansluten till data. Med dubbelkärnig 1,0 GHz -processor, fyrkärnig 1,2 GHz -processor med 4 eller 8 GB DDR3 -RAM och Windows 10 IoT Enterprise LTSB OS installerat som standard, är panel -PC: n redo att möta dina programbehov.

Industriella webb-paneler

Emersons industriella webbpaneler ger ett kostnadseffektivt sätt att visa HTML -baserade webbsidor från webbaserade applikationer, med funktionerna i industripaneler. Webbpanelerna är modulära och kan sammankopplas utan att bryta för bättre visuell klarhet. Panelen levereras med en kapacitiv pekskärm som reagerar på beröring även om personal bär skyddsutrustning.

RXi Web Panel-portföljen erbjuder 7 “- 24” industriskärmar i widescreen-format, med SLR-skärm både inomhus och utomhus. Skärmen är skyddad från damm, fukt och direkta vattenstrålar. Webbpanelen hanterar ett brett spektrum av applikationer och är utformad för att hantera tuffa industrimiljöer. RXi webbpanel kombinerar användarvänlighet och industriell hållbarhet på en mycket hög nivå.

Läs mer om Emersons industri-PCer
RXi2-BP Industrial PC

En mycket robust industriell PC, designad för att klara tuffa industrimiljöer.

RXi2-BP Industrial PC

Jag vill gärna veta mer!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur våra produkter fungerar!