Proficy Efficiency från GE Digital är en komplett OEE -lösning (Overall Equipment Effectiveness). Med en fullständig realtidsöversikt och en detaljerad analys kan du snabbt identifiera problem och göra ändringar som optimerar din produktion. Systemet installeras med hundratals kunder med bra resultat och är en av marknadens ledande OEE -lösningar. 

Optimera produktionen med Proficy Efficiency

Med Proficy Efficiency får du automatiskt beräknad OEE för ditt företag, beräknat på registrerad produktionsprestanda. Med en överblick över produktionen i realtid har du tillgång till status för alla maskiner, linjer eller hela anläggningar. Du kan enkelt upptäcka produktionsutmaningar som flaskhalsar, stillestånd och vrak och få de insikter och verktyg du behöver för att öka utrustningens effektivitet och optimera produktionen. Feedback från våra kunder visar på minskade kostnader, kvalitetsproblem och slöseri, ökad produktionshastighet och högre vinster.

Analys och rapportering inom Proficy Efficiency

Förutom realtidsvärden för alla KPI: er, har Proficy Efficiency en analys som gör att du kan analysera historik. Detta gör det enkelt att upptäcka de främsta orsakerna till stopp och att kartlägga order som har skapat problem i produktionen. Lösningen kommer med en uppsättning standardrapporter, liksom möjligheten att skapa dina egna instrumentpaneler som passar dina affärsbehov.

Proficy Efficiency – Användarvänligt operatörsgränssnitt

Med grafiskt användargränssnitt och navigering är Proficy Efficiency mycket lätt att använda. Operatören kan starta och följa produktionsordern, ange orsaken till stoppet eller vraket och få en överblick över OEE i realtid. KPI: er kan anpassas och färgas beroende på dina mål. Proficy Efficiency är baserad på en HTML-5-baserad webbklient. Operatörer har åtkomst via PC, mobil och surfplatta.

Proficy Efficiencys funktioner

  • Full översikt över produktionen i realtid. Alla användare har tillgång till status för användningsgrad för maskiner, linjer eller hela anläggningar.
  • Välj mellan manuell, halvautomatisk eller helautomatisk registrering.
  • Få automatiskt beräknad OEE (Overall Equipment Effectiveness) genom att registrera produktionsprestanda.
  • Möjlighet att registrera driftstopp, vrak och orsakssamband.
  • Interaktiva webbrapporter för översikt och snabb identifiering av flaskhalsar i produktionen.
  • Tillgång till historisk data för analys.
  • Grafiskt användargränssnitt och navigering.
  • Åtkomst från PC, mobil och surfplatta.
  • En modulär del av Proficy Plant Applications. Andra moduler kan integreras efter önskemål.

Proficy Efficiency – modulär del av Proficy Plant Applications

Proficy Efficiency är en del av GE Digitals MES-system Proficy Plant Applications. OEE-lösningen kan användas ensam eller enkelt integreras med kvalitetsledning eller andra moduler. Detta gör Proficy Efficiency till en kraftfull och flexibel OEE-lösning. Läs mer om Proficy Efficency på GE Digital hemsida.

Använd Proficy Efficiency med
Proficy Plant Applications

En komplett modulär MES-lösning.

Proficy Plant Applications