Home Lösningar och Produkter
Vi täcker allt inom

Produktionsstyrning, Digitaliseringslösningar

Våra produktionsstyrning och digitaliseringslösningar täcker allt från datautbyte med till exempel Microsoft Azure, kopplingar till affärssystem, avancerade planeringslösningar, MES funktioner som spårbarhet, kvalitetsuppföljning och OEE. Det innefattar även kommunikation med DCS/PLC system, operatörssystem, datainsamling, rapportering och processanalyser.

 

Automationslösningar

Vi skapar automationslösningar tillsammans med våra systemintegratörer och omfattar konstruktion och leverans av kompletta nyckelfärdiga projekt, bestående av allt från I/O-skåp till kompletta styr- och batchsystem. Dessa lösningar tas fram med de bästa samarbetspartners för att säkerställa lokalt stöd och möjlighet till större volymer.

Våra automationssystem bygger på en “embrace and extend” princip, vilket innebär att vi behåller så mycket som möjligt av kundens befintliga automationsutrustning och utökar med ny modern funktionalitet.

Låt oss berätta mer!

Våra produkt- och applikationsspecialister hjälper dig att hitta det det bästa sättet att implementera lösningar inom er bransch och produktion.

 

Kontakta oss