Novotek Proficy Historian

Saknar ni historiska och förädlade data, loggar för få signaler, har ni fel tidsupplösning, tar er data för stor plats, är svår att administrera och gör era system långsamma?

Våra dataloggningslösningar erbjuder robust och effektiv informationshantering, där ni kan lagra all data på samma plats vilket gör den lättillgänglig för alla användare.

Vi erbjuder mjukvaror för snabb, enkel insamling, arkivering och komprimering samt analys och distribuering av stora volymer av information i realtid.

Använd din insamlade processdata

Med våra lösningar får ni flexibel lagring och uthämtning av processdata. Det finns en uppsjö av möjligheter och färdiga kopplingar till olika analysverktyg. Lagra all processdata och bestäm senare hur ni vill använda den. Välj själva ut relevant data från den samlade information för analysering och utvärdering. Olika användare kan använda informationen på olika sätt, till exempel ta fram produktionsrapporter, processanalyser och Ai.

Produkter vi använder inom dataloggning
Proficy Historian

Proficy Historian är perfekt för dataloggning, den samlar enbart förändrad data, vilket ger en oöverträffad prestanda och hög precision. Den komprimerar data så att nätverkslast och skrivningar till hårddiskar minimeras.

Proficy Historian
Kepware datalogger

Önskar ni enkel lagring av er processdata i en SQL server, använd då Kepware datalogger, och utnyttja befintliga analysverktyg som Microsoft Power BI.

Läs mer
Kepware Local Historian

Kepware Local Historian är en enkel allt-i-ett-lösning för att logga OPC data.

Läs mer

Låt oss berätta mer

Våra produkt- och applikationsspecialister hjälper dig att hitta det det bästa sättet att implementera lösningar inom er bransch och produktion.