Utnyttja potentialen av Industriell IoT

En IoT-strategi är nödvändig för att överleva på industrimarknaderna. IoT har visat sig vara det mest effektiva sättet att generera intäkter, öka effektiviteten och minimera risken. Att välja rätt IoT-plattform är ett viktigt första steg.

ThingWorx levererar en industriell IoT-plattform som är specialdesignad. Industriella marknadsledare använder ThingWorx för att utveckla funktionsrika industriella IoT-applikationer.

Bygg bättre Industriella IoT-lösningar med ThingWorx: 

Snabbare tid till insikt med modellbaserad applikationsdesign för att skapa, testa och distribuera industriella IoT-applikationer snabbare än någonsin. Förenkla utvecklingsprocesserna genom att smidigt ansluta olika enheter och datakällor med minimal integration.
   
Möt varierande affärsbehov med skalbarhet som rymmer lösningar för både stora och små. Utöka applikationer för att skräddarsy applikationer för olika behov.

ThingWorx levererar robusta anslutningar för Industriell IoT:  

Få tillgång till industriella IoT- och applikationsdata från “on-premise” webbservrar, “off-premise” molnapplikationer och hybridmiljöer för optimal flexibilitet. Distribuera realtid-datafunktioner som eliminerar problem med förseningar, kostnader och säkerhet.
   
Leverera skalbar, säker, autentiserad och krypterad kommunikation över nätverk. Ta emot ett bibliotek med över 150 protokolladaptrar för att få tillgång till realtidsdata från industriell utrustning.

Hantera IoT-enheter bättre med ThingWorx:

Öka systemets tillgänglighet och förbättra användarupplevelsen genom att hantera anslutna produkter och processer via ett enkelt, intuitivt användargränssnitt. Minska servicekostnaderna genom att skapa IoT-aktiverade arbetsflöden som utlöser varningar och åtgärder för automatiserade affärsprocesser.
   
Skydda IoT-investeringar genom att säkert distribuera bulkuppdateringar och uppgraderingar till anslutna enheter. Förbättra ditt företag genom att anpassa fördefinierade IoT-applikationskomponenter och utöka lösningar.

Produkter tillhandahålls av PTC, det företag som har den mest kompletta Industrial Internet of Things plattformen i världen. De kombinerar ledande IIoT- och AR-plattformar för att driva den digitala transformationen.

Använd Thingworx med
Industriell IoT

Novotek erbjuder Industri 4.0 och IIoT lösningar för tillverkning, livsmedel, läkemedel, gruvindustri, metallindustri, vatten och fastighetsstyrning.

Läs mer

Jag vill gärna veta mer!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur våra produkter fungerar!