Ett styrsystem måste fungera tillsammans med den befintliga infrastrukturen och dessutom kunna skalas efter företagets behov. PACSystems från Emerson är ett komplett PAC-system (programmerbara automatiska styrenheter) och levereras med ett brett utbud av industriella automations- och PLC-lösningar. Med modulär och skalbar öppen arkitektur och enkel systemintegration kan PACSystems anpassas till ditt företags unika behov.

Skalbart styrsystem “on the edge”

Övervaka, hantera och justera produktionen med kraftfull edge-teknologi. Emersons PACSystems hanterar krävande industriella applikationer med öppna, skalbara och driftskompatibla PLC-lösningar. Detta möjliggör analys och Machine-learning “on the edge”. Detta innebär att industriella processer kan förbättras och den totala prestandan kan ökas, – utan att ge avkall på tillgänglighet, säkerhet eller kommunikation.

Från små, kompakta PLC:er till stora, redundanta system: PACSystems levereras med ett brett utbud av CPU:er och I/O-kort kombinerat med kraftfull programvara och ett användarvänligt operatörsgränssnitt. Systemet kommunicerar sömlöst med enheter och system som använder OPC-UA.

Programvara

PACSystems levereras med säker, integrerad styrprogramvara. Programmera och konfigurera PACSystems-enheter med hjälp av inbyggda verktyg, öppna standarder och en fullt integrerad utvecklingsmiljö. Använd versionskontroll och verifiera kommunikationen med en standard uppsättning konfigurationsverktyg. Åtkomst till programvaran är säkrad med krypterade lösenord.

PLC:er

PACSystems levererar branschledande, prisbelönta industriella styrsystem som hanterar ett brett spektrum av applikationskrav. PLC:erna använder PROFINET för bättre prestanda och produktivitet och är kompatibla med de flesta industristandarder. Med 24 till 32 000 I / O -punkter är PLC:erna mycket skalbara. Systemet har redundans och har en säker design. Emerson använder “secure-by-design” i sina PACSystems-CPU:er, inklusive Trusted Platform Module och Secure Boot.

PACSystems PLC:er är utformade för att leverera maximal prestanda i tuffa industrimiljöer och har en fläktlös design, är stöt- och vibrationssäkra och har en skyddande beläggning som en barriär mot föroreningar, fukt och korrosion. PLC:erna tål temperaturer från -40 till 70 grader.

Operatörsgränssnitt

Ge operatörer snabb och enkel åtkomst till data med PACSystems -seriens robusta, industriella skärmar. Ett brett utbud av modulära HMI och pekskärmar kombinerar användarvänlighet med industriell hållbarhet som behövs i tuffa miljöer. Modulär design ger enkel skalbarhet, medan inbyggd seriell anslutningsfunktion gör anslutningen enklare. 

PLC och I/O

Med PACSystems PROFINET-baserade PLC-system och I/O-kort får du marknadens bästa lösning. Välj en kombination av olika I/O som uppfyller dina unika applikationskrav. Rätt I/O för rätt jobb minskar komponentkostnader och installationstid.

Funktioner

  • Ett komplett PAC-system med ett brett utbud av industriella automations- och styrsystemslösningar.
  • Modulär och skalbar öppen arkitektur och enkel systemintegration för att möta varje företags unika behov.
  • Kraftfull egde-teknik möjliggör analys och Machine Learning “on the edge”.
  • Från små, kompakta PLC:er till stora redundanta system: Ett stort urval av CPU:er och I/O kombinerat med kraftfull programvara och ett användarvänligt operatörsgränssnitt.
  • Integrerad programvara med inbyggda verktyg, öppna standarder och en fullt integrerad utvecklingsmiljö.
  • Brett utbud av mycket högpresterande CPU:er, utformade för att hantera tuffa industrimiljöer. Kompatibel med de flesta branschstandarder.
  • Robusta, industriella pekskärmar med modulärt HMI kombinerar användarvänlighet med industriell hållbarhet.
  • PROFINET-baserade remote-enheter och ett stort urval av I/O.
  • Kommunikation med OPC-UA.

PACSystems till din produktion

PACSystems är en del av Emerson Machine Automation Solutions, världsledande inom industriella automationssystem. Se alla produkter i PACSystems-serien på Emerson egen hemsida här.

Våra produktspecialister hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt behov.

Använd PACSystems med
PAC Machine Edition

Ett verktyg för att konfigurera PAC-system, PLC och mer.

PAC Machine Edition
QuickPanel+

En kraftfull, multifunktionell pekskärm för styrning och visualisering.

QuickPanel+