Ett styrsystem måste fungera tillsammans med den befintliga infrastrukturen och dessutom kunna skalas efter företagets behov. PACSystems från Emerson är ett komplett PAC -system (programmerbara automatiska styrenheter) och levereras med ett brett utbud av industriella automations- och kontrollösningar. Med modulär och skalbar öppen arkitektur och enkel systemintegration kan PACSystems anpassas till ditt företags unika behov.

PACSystems ger exakta kontrollalternativ och bättre anslutningsmöjligheter i alla typer av industrimiljöer. Du får den insikt och kontroll du behöver för att minska stilleståndstiden och öka produktiviteten.

Skalbart styrsystem ”on the edge”

Övervaka, hantera och justera produktionen med kraftfull edge-teknologi. Emersons PACSystems hanterar krävande industriella applikationer med öppna, skalbara och driftskompatibla kontrollösningar. Detta tillvägagångssätt optimerar systemkontrollen och möjliggör analys och maskininlärning ”on the edge”. Detta innebär att industriella processer kan förbättras och den totala prestandan kan ökas, – utan att ge avkall på körtid, säkerhet eller anslutning.

Från små, kompakta applikationer till stora, redundanta system: PACSystems levereras med ett brett utbud av styrenheter och I / O kombinerat med kraftfull programvara och ett användarvänligt operatörsgränssnitt. Systemet kommunicerar sömlöst med enheter och system som använder OPC-UA.

Programvara

PACSystems levereras med säker, integrerad styrprogramvara. Programmera och konfigurera PACSystems-enheter med hjälp av inbyggda verktyg, öppna standarder och en fullt integrerad utvecklingsmiljö. Använd versionskontroll och verifiera kommunikationen med en standard uppsättning konfigurationsverktyg. Åtkomst till programvaran är säkrad med krypterade lösenord och auktoriserad åtkomst.

Kontroller

PACSystems levererar branschledande, prisbelönta industriella styrenheter som hanterar ett brett spektrum av applikationskrav. Kontrollerna använder PROFINET för bättre prestanda och produktivitet och är kompatibla med de flesta industristandarder. Med 24 till 32 000 I / O -punkter är kontrollerna mycket skalbara. Systemet har redundant och säker design. Emerson använder ”secure-by-design” i sina PACSystems-styrenheter, inklusive Trusted Platform Module och Secure Boot.

PACSystems -styrenheter är utformade för att leverera maximal prestanda i tuffa industrimiljöer och har en fläktlös design, är stöt- och vibrationssäkra och har en skyddande beläggning som en barriär mot föroreningar, fukt och korrosion. Kontrollerna tål temperaturer från -40 till 70 grader. Du kan välja mellan ett brett utbud av styrenheter i olika storlekar.

Operatörsgränssnitt

Ge operatörer snabb och enkel åtkomst till data med PACSystems -seriens robusta, industriella skärmar. Ett brett utbud av modulära HMI och pekskärmar kombinerar användarvänlighet med industriell hållbarhet som behövs i tuffa miljöer. Modulär design ger enkel skalbarhet, medan inbyggd seriell anslutningsfunktion gör anslutningen enklare. 

Enheter och I/O

Med PACSystems PROFINET-baserade enheter och I / O-portfölj får du marknadens bästa anslutning. Välj en kombination av en mängd olika I / O och andra industriella enheter för ett system som uppfyller dina unika applikationskrav. Rätt I / O för rätt jobb minskar komponentkostnader och installationstid.

Funktioner

  • Ett komplett PAC -system (programmerbara automatiska styrenheter) med ett brett utbud av industriella automations- och styrlösningar.
  • Modulär och skalbar öppen arkitektur och enkel systemintegration för att möta varje företags unika behov.
  • Kraftfull egde -teknik möjliggör analys och maskininlärning ”på kanten”.
  • Från små, kompakta applikationer till stora redundanta system: Ett stort urval av styrenheter och I / O kombinerat med kraftfull programvara och ett användarvänligt operatörsgränssnitt.
  • Integrerad programvara med inbyggda verktyg, öppna standarder och en fullt integrerad utvecklingsmiljö.
  • Brett utbud av mycket högpresterande styrenheter, utformade för att hantera tuffa industrimiljöer. Kompatibel med de flesta branschstandarder.
  • Robusta, industriella pekskärmar med modulärt HMI kombinerar användarvänlighet med industriell hållbarhet.
  • PROFINET-baserade enheter och ett stort urval av I / O ger marknadens bästa anslutning.
  • Kommunikation med OPC-UA.

PACSystems till din produktion

PACSystems är en del av Emerson Machine Automation Solutions, världsledande inom industriella automationssystem. Se alla produkter i PACSystems-serien på Emerson egen hemsida här. PACSystems kombinerar mycket bra med andra automationslösningar från bland annat Emerson Machine Edition og QuickPanel+

Våra säljare och tekniker hjälper er att hitta rätt sätt att implementera ett komplett ledningssystem i det företaget.

Använd PACSystems med
PAC Machine Edition

Ett verktyg för att konfigurera PAC -system, PLC och mer.

Läs mer
QuickPanel+

En kraftfull, multifunktionell pekskärm för kontroll och visualisering.

Läs mer