QuickPanel + är en allt-i-ett-lösning för kontroll och visualisering. Pekskärmen har ett grafiskt operatörsgränssnitt, PLC, utgångar till andra system och möjligheten att samla in data från en historik. Med QuickPanel + får du snabb och enkel tillgång till användbar data och insikter.

QuickPanel + har ett bibliotek med drivrutiner och kan anslutas till styrenheter och sensorer från olika leverantörer. Detta förenklar integrationen av olika typer av utrustning och system i anläggningar och fabriker.

Multifunktionell kapacitet med QuickPanel+

QuickPanel + har funktioner som en dator, med webbläsaråtkomst, möjlig anslutning till andra servrar, inbyggt kamratnätverk och FTP- och HTTP-servrar. Pekskärmen levererar hög hastighet och bra minneskapacitet för bästa möjliga prestanda. Tillsammans med ett allt-i-ett-operatörsgränssnitt får du en mycket funktionell pekskärm som kan minska den totala mängden utrustning. Objektbaserad programmeringsmiljö och “plug-and-play” interoperabilitet gör implementeringen snabb och enkel.

Skärm

Skärmen levereras med multitouch -funktioner, med prestanda som ska användas av operatörer som bär skyddsutrustning, samt hantera tuffa industrimiljöer. Samtidigt ger den samma användarvänlighet som en smartphone. Bred skärm ger tydliga bilder och fullständig processvisualisering. Pekskärmen finns i 6 “-15”, så du kan välja den storlek som passar dina behov.

Programmering och konfiguration

QuickPanel + stöder fem IEC -programmeringsspråk: Relästege, sekvensfunktionsdiagram, strukturerad text, instruktionslista och funktionsblockdiagram. Operatörer kan välja flerspråkig support när systemet är online. Konfigurationen är enkel – en vanlig databas minskar utvecklingstiden genom att eliminera behovet av att ange taggen igen. Dessutom erbjuds ett omfattande bibliotek med förkonfigurerade animationsobjekt.

Funktioner

  • Allt-i-ett-pekskärm för kontroll och visualisering: HMI, PLC, utgångar till andra system och historik.
  • Funktionalitet som dator: Webbläsaråtkomst, möjlig anslutning till andra servrar, inbyggt kamratnätverk och FTP- och HTTP-servrar.
  • Förarbibliotek underlättar integration med utrustning och system i anläggningar och fabriker.
  • Objektbaserad programmeringsmiljö och “plug-and-play” interoperabilitet gör implementeringen snabb och enkel.
  • 6 “-15” skärm med multitouch-funktioner och kapacitiv prestanda för användning i industriella miljöer.
  • Stöd för fem IEC -programmeringsspråk: Relästege, sekvensfunktionsdiagram, strukturerad text, instruktionslista och funktionsblockdiagram.
  • Enkel konfiguration och bibliotek med förkonfigurerade animationsobjekt.
  • Använder Windows EC7 -operativsystem.

Optimera produktionen med en allt-i-ett-lösning

QuickPanel + är en del av Emerson Machine Automations Solutions. Med pekskärmen får du förenklad utveckling och underhåll, bättre produktivitet och högre kostnadseffektivitet, medan allt-i-ett-lösningen minskar behovet av olika utrustningar anpassade för olika ändamål.

QuickPanel + levereras med ett brett utbud av pekskärmar i olika storlekar. 

Använd QuickPanel+ med
PACSystems

Ett komplett styrsystem för ditt företags automatiserings- och kontrollbehov.

PACSystems
VersaMax

En innovativ PLC -serie som kombinerar prestanda, tillförlitlighet och flexibilitet.

VersaMax
PAC Machine Edition

Ett verktyg för att konfigurera PAC -system, PLC och mer.

PAC Machine Edition

Jag vill gärna veta mer!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur våra produkter fungerar!