Home Om oss Jobba hos oss

Hos oss får du växa, hos oss vill du stanna

En viktig del av vår kultur som vi är väldigt stolta över är att vi vågar satsa på nya talanger samtidigt som vi lyckas behålla rutinerade guldkorn. Vi är helt enkelt en “Gott & Blandat”-påse med nya perspektiv och gedigen erfarenhet! 

Lär känna sex kollegor bättre: tre relativt färska Novotekare och tre Novotekare som platsar på vår Wall of Fame.


CARE

Vår företagskultur sammanfattas av våra kärnvärden: CARE. CARE är en akronym som står för Competent, Agile, Reliable och Enthusiastic, ord som på ett bra sätt beskriver det klimat vi vill kännetecknas av, både internt och tillsammans med våra kunder.

Competent

Grunden för vårt företag är att vi har hög kompetens och är specialister inom industriell IT och digitalisering för att uppfylla våra kunders behov.

Agile

Novotek har sedan start verkat inom områden som industriell IT, digitalisering och automation. Vi var pionjärer, och har sedan dess haft en ledande position inom dessa områden.

Reliable

Vi lämnar ingen i sticket, varken varandra eller våra kunder. Ansvar, kollektivt såväl som enskilt, är en nödvändighet. Det ger tilltro och skapar arbetsglädje, som i sin tur ökar möjligheterna till goda resultat som gynnar både oss och våra kunder, som ju många gånger lägger de viktigaste delarna av sin produktion i våra händer.

Enthusiastic

Vi är engagerade i det vi gör, det ger energi och leder alltid till bättre tjänster och lösningar.

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan eller du som student är välkommen att ansöka om plats för examensarbete