JOBBA PÅ NOVOTEK

Hos oss får du växa, hos oss vill du stanna

En viktig del av vår kultur som vi är väldigt stolta över är att vi vågar satsa på nya talanger samtidigt som vi lyckas behålla rutinerade guldkorn. Vi är helt enkelt en “Gott & Blandat”-påse med nya perspektiv och gedigen erfarenhet! 

Lär känna sex kollegor bättre: tre relativt färska Novotekare och tre Novotekare som platsar på vår Wall of Fame.

”Jag älskar friheten som finns här”

Rasmus, utbildad civilingenjör via Mälardalens universitet, blev rekryterad till oss direkt efter sin utbildning. Idag jobbar han som utvecklare och produktspecialist – på sina villkor.    

“Jag gillar att jag själv får styra över arbetet, vad jag ska jobba med och när. Så länge jobbet blir gjort så är det upp till mig!

I oktober kunde vi fira att Rasmus varit hos oss i 3 år! Han jobbar till vardags främst med GE Digitals programvara ”Operations Hub”.

Från skolbänk till marknadschef

Amanda hade inte ens avslutat sina studier inom Strategisk kommunikation och digitala medier via Lunds universitet innan hon skrev på för att bli vår marknadschef. 

“Det var otroligt kul och läskigt att få axla ett så stort ansvar som första heltidstjänst! Men det visade sig att rollen passade mig som handen i handsken och Novotek likaså.”

När vikariatet tog slut kom erbjudandet om en tjänst på gruppnivå. Idag jobbar Amanda som intern konsult för flertalet Novotek-länder, främst inom varumärke och innehållsskapande. 

“Vi är ett stort bolag som känns litet i gemenskapen”

Gabriel började hos oss 2022 när han gick från försäljning av elektromekaniska hårdvarulösningar. Han ville dock gärna stanna kvar inom den tekniska branschen:  

“Jag drivs av att lära mig nya saker! Och inom denna branschen finns det alltid något mer man kan lära sig.” 

Han uttrycker också att det roligaste är att få vara med hela vägen – från små till stora projekt. Rent geografiskt befinner sig Gabriel på vårt Göteborgskontor.

17 år ger helikoptervy

Likt rubriken lyder har Indira varit en del av Novotek i över 17 år. Hon började som orderhanterare och är idag ekonomichef med två medarbetare. Olika roller har gett henne stenkoll på interna processer och avdelningar.

“Jag har alltid fått växa och ta mig an nya utmaningar. Det har funnits ett förtroende som gör att jag idag jobbar med saker jag kanske inte ens vågade drömma om för 17 år sedan.”

Ett råd hon brukar ge till nyanställda är att så länge man visar ett driv och är sig själv så finns det alltid möjligheter att utvecklas på Novotek!

Kommunikation och kollegor är det viktiga

Snart är det 30 år sedan Per började hos oss – med att skriva drivrutiner för GE Digitals programvara iFIX. Idag är det fortfarande kommunikation som är Pers specialistområde men inom flera produkter (KEPServerEX/OPC Router/Intelligence Hub).

“Jag har alltid trivts med mina kollegor och att Novotek har utvecklat produktutbudet i takt med branschens framfart.” 

Pers erfarenhet och specialistkunskap nyttjas ofta i större projekt samtidigt som han leder utbildningar för våra kunder.

PO tog en paus i pensionen

Per-Olow, även kallat PO, har tidigare jobbat som Account Manager hos oss i över 21 år. När en kollega skulle på föräldrarledighet var det en självklarhet att ställa upp!

“Kombinationen av produkter i världsklass och stor frihet med utveckling gjorde att jag trivdes så bra!”

Han beskriver också att den senaste tekniken, större projektlösningar och många trevliga kundkontakter satte guldkant på vardagen. Tack återigen för att du ville gästspela hos oss PO!

Vi letar alltid efter nya talanger!

Skicka gärna in en spontanansökan för att jobba hos oss nedan. Vi tar också emot exjobb i den mån vi kan!

Mer om Novotek
Jobba hos oss

Vilka möjligheter får du hos oss och hur ser vår kultur ut? Utforska våra kärnvärden (CARE) eller skicka in en spontanansökan.

 

Jobba hos oss