Home Nyheter Oskar Berntorp, vår nya Industrial IT Solution Architect
Vi på Novotek

Oskar Berntorp, vår nya Industrial IT Solution Architect

I maj välkomnade vi vår nya Industrial IT Solution Architect, Oskar Berntorp. På grund av ökade förfrågningar från våra kunder inom webbutveckling fick vi under våren utöka vår tekniska avdelning. Varmt välkommen Oskar, en 29-årig Malmöbo som har en kandidatexamen i Data- och Informationsvetenskap, med specialitet inom programmering och webbutveckling.

I rollen som Industrial IT Solution Architect konfigurerar och utvecklar Oskar applikationer och widgets i GE Digitals Proficy-familj. Han kommer även att arbeta med att konvertera äldre tekniska lösningar till nya moderna webbapplikationer och skapa moderna lösningar efter våra kunders behov.

Oskar Berntorp Novotek Sverige AB

Den tekniska bredden är det bästa

Oskar berättar: Under min tid så långt inom företaget tycker jag att den tekniska bredden är det bästa, att man kan få arbeta med allt ifrån äldre scriptspråk, till modernare tekniker inom Webb och databaser.  Jag trivs med bredden i arbetet, men jag ser även långsiktigheten inom företaget som ett stort skäl till att jag sökte mig hit.

Som person är jag strukturerad, ordningsam och målmedveten. Jag brinner för att sprida kunskap och att se både mig själv och andra göra nya landvinningar kunskapsmässigt.

På fritiden gillar jag bland annat att träna, hålla mig uppdaterad kring vad som händer och sker i samhället. Jag har alltid haft ett stort tekniskt intresse, av denna anledning tycker jag att Novotek passar mig bra, då jag får arbeta med något som alltid har intresserat mig.

Är ni intresserade av webbaserade lösningar är Oskar den rätta killen för er. Kontakta oss gärna för mer information.

Och inte minst… Varmt välkommen till Novotek Oskar!

Fler inlägg