Home Nyheter

Framtidens produktion

Den 26 april håller vi ett event i Malmö tillsammans med Highbyte och Microsoft. Agendan är gjord efter framtidens digitaliserade produktion. Anmäl dig här!

Träffa GE Digital i Köpenhamn

Den 7 mars kommer GE Digital till Köpenhamn som en del av deras Roadshow i Europa. Läs mer om agendan och hur du anmäler dig här!

Syns vi i Trollhättan?

Den 8-9 februari kommer Rickard och Gabriel till industrimässan EURO EXPO i Trollhättan. Mässan hålls i NOVA Arena och är öppen 08-16 båda dagarna. Hoppas vi ses!

Träffa oss i Örebro på EURO EXPO

Den 30 november och 1 december håller Joakim och Henrik till på industrimässan EURO EXPO i Örebro. Mässan hålls på Conventum Arena och är öppen 08.00-16.00 båda dagarna.

En sammanfattning av Scanautomatic 2022

Vi har varit på Scanautomatic: ta del av två höjdpunkter och se vår After Movie.

GE Digital lanserar Proficy 2023

GE Digitals årliga uppdatering av sin produktportfölj och inbjudan till flera webbinarium.

Novotek har firat 35 år! (ett år sent)

Äntligen fick Novotek-länderna träffas över landsgränserna igen och vilket firande det blev!

Vi ses på Scanautomatic!

Vi ses på Scanautomatic 18-20 oktober i monter B09:35. Vi bjuder på glass, visar upp våra lösningar och mycket mer!

Boka ett möte med Highbytes grundare

John Harrington, grundare till Intelligence Hub och Highbyte, står i vår monter på Scanautomatic - och du kan boka ett möte med honom!

Ta del av framtidens produktplattform, delta i den globala konferensen Connect 2022

Delta i online konferensen Connect 2022 för att ta del av globala industriledares insikter och hör hur andra företag har hanterat deras produktionsutmaningar.

Scaling Analytics to Manufacturing

Tycker du att det är svårt att få tillgång till industriell data som kan användas för Analytics? Delta i webinaret 11 maj och ta del av en guide på 7 steg.

Äntligen kan vi ses på en mässa igen

29–31 mars befinner vi oss på VA-mässan på Elmia i Jönköping, varmt välkomna att besöka oss!

Proficy 2022 produktlansering

Det är snart dags för GE Digitals stora lansering av nya versionen 2022 för Proficy familjen. Den kommer att omfatta 10 nya versioner som startar att släppas från november fram till januari.

Samlar och lagrar du digitalt skräp i molnet?

Dgitalisering innebär att OT-data måste levereras till IT-system. Kraven på att dela data för att få en enda sanningskälla har aldrig varit högre. Du drunknar i data och försöker förstå hur du kan använda den. Men varför måste det vara så komplicerat?

Novotek deltar i Digitalidag

Novotek deltar i Digitalidag med målet att ge VA-kunder en möjlighet att förstå framtidens utmaningar kring hållbarhet och därmed utveckla sina anläggningar för att dra nytta av den senaste teknologin inom digitalisering.