Home Nyheter Novotek har firat 35 år! (ett år sent)
Event

Novotek har firat 35 år! (ett år sent)

För ungefär två veckor sedan var det äntligen dags för Novotek att fira ett försenat 35-års jubileum i Malmö! Ett firande där både välkända och nya kollegor och samarbetspartners fick mötas tvärs över landsgränserna. 

Gruppebilde: Novotek 35 år

Äntligen kunde vi vara samlade igen! Foto: Thomas Hedemann

Ett år försenat kunde vi äntligen fira Novoteks 35-års jubileum! Efter två år med restriktioner var glädjen stor över att äntligen få möta våra kollegor från andra Novotek-länder ansikte mot ansikte, – för många var det för första gången.

Närmre 150 Novotek-anställda från 10 olika land deltog i firandet. I tillägg fick vi besök från våra samarbetspartner från GE Digital og AUVESY-MDT, som hade åkt hela vägen från USA.

Kreativitet och innavtion var temat för vårt 35-års jubileum och helgen var fullspäckad med både utbildande innehåll och trevliga aktiviteter. Det inkluderade bland annat föredrag, workshops och en dagstur till Köpenhamn, innan lördagskvällen avslutades med galamiddag och feststämning.

Novotek Sverige
Foto: Thomas Hedemann.

Nu är vi tillbaka på kontoret med ny inspiration som vi tror kan komma till bra användning för våra kunder. En sak är säker: Det händer mycket spännande i branschen just nu!

Vi tackar för ett fantastiskt firande och längtar redan till nästa jubileum om fyra år!

Fler inlägg