Home Nyheter Proficy Historian 2022 är nu tillgänglig
Produktuppdatering

Proficy Historian 2022 är nu tillgänglig

Nu kan du komma åt de nya funktionerna och kraftfulla prestandaförbättringarna i Proficy Historian 2022 !

Den 13 januari blev GE Digitals nya version av Proficy Historian tillgänglig. I ett pressmeddelande meddelar GE Digital följande om den senaste versionen av processdatabasen:

Proficy Historian 2022 kommer med bland annat förbättrad systemadministration och anslutning, en ny Asset Model kopplad till historikerdata och en betydande förbättring av säkerhet och kryptering. Den nya versionen har också förbättrat systemadministrationen med en enda administratör över hela Proficy-portföljen. Detta gör att du kan hantera flera system från samma plats.

“GE Digital har gjort betydande framsteg med Proficy Historian 2022. Med funktioner som centraliserad datainsamling, bra hantering av stora datavolymer, skalbarhet både lokalt, i hybridmoln och moln, samt fjärradministration och en OPC UA-server. Proficy Historian är nu en av de ledande historikerprodukterna på marknaden.” berättar Joe Perino, Principal Analyst, LNS Research.

Den centraliserade insamlingskonfigurationen i Proficy Historian 2022 tillåter företag att använda externa datainsamlare för att minska underhållskostnader och stillestånd. Denna förenklade företagsövergripande hantering gör Proficy Historian till den bästa lösningen på marknaden för distribuerad datainsamling. Hit hör stora vattenverk, olje- och gasindustrin, kraft- och energi- och produktionsbolag med flera anläggningar. Dessutom ger det horisontell skalbarhet, så att alla användare har tillgång till all data i en central «enterprise»-historik.

Används av tusentals företag över hela världen

Proficy Historian passar produktionsföretag av alla storlekar, inom alla typer av branscher. Med hjälp av den kraftfulla processdatabasen uppnådde tre företag följande resultat:

  • Ett globalt kemiföretag använde Proficy Historian för att skapa ett industriellt datalager över fabriker för bättre överblick och insikt. Resultatet blev en kapacitetsökning på 20 %.
  • Ett stort kraftövervaknings- och diagnostikcenter minskade oplanerade driftstopp med 5 % och IT-infrastrukturkostnaderna med 20 %. Detta resulterade i tiotals miljoner i kostnadsbesparingar på bara ett år.
  • Ett ledande industrigasföretag minskade kostnaden för att konsolidera till en berättelse och tog bort mer än 100 servrar.

“Digital transformation börjar med data”, säger Richard Kenedi, VD för GE Digital Manufacturing and Digital Plant Software. “Företag skapar enorma mängder data som, när de sätts i sitt sammanhang, öppnar dörren till operationell transformation som möjliggör smartare operationer. Proficy Historian 2022 tillhandahåller högpresterande och företagsomfattande datahantering som gör det möjligt för industriföretag att göra kontinuerliga förbättringar med kontextuell dataanalys över företag.”

Nyheter med Proficy Historian 2022

  • Enklare implementering
  • Ännu snabbare datainsamling
  • Förbättrat användargränssnitt och enklare hantering
  • Tillgång till data i sammanhang
  • Bättre visualisering
  • Möjlighet att skapa anpassade analyser
  • Bättre kryptering och säkerhet

Vill du veta mer om Proficy Historian?

Besök våra produktsidor här, eller tryck på knappen nedan för att se detaljer om alla nya funktioner i Proficy Historian.

Fler inlägg