Home Nyheter Få bättre dataåtkomst med Proficy Historian 2022
Produktuppdatering

Få bättre dataåtkomst med Proficy Historian 2022

Marknadens kraftigaste processdatabas blir ännu kraftigare. Proficy Historian 2022 kommer med flera nya funktioner för bättre insamling och visualisering av data.

Proficy Historian illustrasjonsbild

Varje dag samlar din anläggning in användbar data. När mängden data blir större ökar belastningen på systemet, vilket leder till sämre respons. Detta är en vanlig utmaning i anläggningar som använder system som inte är avsedda för stora mängder processdata. Hur kan du få bättre dataåtkomst och säkerställa att användbar data inte går förlorad?

Genom att välja en processdatabas istället för en vanlig relationsdatabas får ni ett system som kan växa i takt med den ökande mängden data. Proficy Historian från GE Digital är designad för att hantera stora mängder högupplöst processdata med överlägsen prestanda. Jämfört med relationsdatabaser är Proficy Historian upp till 1000 gånger snabbare på att läsa och 100 gånger bättre på komprimering. Detta minskar belastningen på nätverket och du kan ha flera år av högupplöst data tillgänglig.

Proficy Historian
Proficy Historian är en öppen processdatabas som kan samla in data från många olika datakällor. All data lagras på ett ställe och görs lättillgänglig för andra applikationer och tredjepartssystem som Excel och företagssystem. Processdatabasen är mycket skalbar, med 100 till 100 miljoner taggar, och kan användas “plant wide” över hela anläggningen, eller “enterprise wide” över flera anläggningar.

Nu lanceras Proficy Historian 2022 – med en lång rad nya funktioner och prestandaförbättringar för ännu bättre insamling, lagring och distribution av processdata.

Nyheter med Proficy Historian 2022

Enkel implementering på verksamheter i alla storlekar

Från små, lokala anläggningar till system på konsernnivå. De nya prestandaförbättringarna stödjer implementeringen av system i stora skalor. Proficy Historian kan nu skalas från 100 till 100 miljoner taggar och passar tillverkningsföretag av alla storlekar. Antalet taggar avgör priset, så du betalar bara för det du behöver.

Snabbare datainnsamling

Proficy Historian 2022 kommer med betydande förbättringar i datainsamlingen och kan hantera 150 000 värden per sekund via en enda samlare, och en miljon värden per sekund per server. Data kan hämtas från tusentals datakällor, och rådatafrågor har nu över 10 gånger bättre prestanda.

Förbättrat användargränssnitt och enklare kontroll

Modernt HTML5-baserat administratörsgränssnitt över hela Proficy-portföljen låter dig konfigurera flera system från en enda enhet. Administratörsverktyg har designats om för effektivare administration och konfiguration.

Proficy Historian 2022 brukergrensesnitt
Få data i kontext

Asset Model Service ger dig tillgång till samlad data från Proficy Historian. Med kontext kan data lättare omvandlas till information och du kan bättre utnyttja dina datavärden.

Bättre visualisering

Delta query mode förenklar visualisering och analys av mätdata genom att returnera delta över en period, snarare än i slutet av en period. Det hanterar även återställning av räkning.

Gör specialanpassade analyser

Genom att lägga till Python Scripts som interagerar med Proficy Historian (läser/skriver), är det nu enklare att skapa specialtillpassade analyser.

Bättre kryptering och säkerhet

Historian Local Security UAA finns nu tillgänglig. Dessutom finns det stöd för IPSEC-kryptering av fjärrsamlartrafik över nätverk. Detta eliminerar behovet av komplicerade VPN-tunnlar.

Proficy Operations Hub för ännu bättre dataåtkomst

Använd Proficy Historian tillsammans med Proficy Operations Hub för bättre datavisualisering och kombinera data från olika källor och platser för trending och analys. Proficy Operations Hub 2022 kommer även med flera trendrelaterade förbättringar.

Proficy Historian 2022 Operations Hub

Interesserad av Proficy Historian 2022?

Kontakta oss med frågor eller vid intresse, så hjälper vi dig!

Kontakt oss
Fler inlägg