Home Nyheter Vi är nominerade till Svenska Teknikpriset!
Digital transformation

Vi är nominerade till Svenska Teknikpriset!

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi blivit nominerade till Svenska Teknikpriset 2022 för Intelligence Hub från HighByte. Läs mer om programvaran här.

Vad är Svenska Teknikpriset?

Svenska Teknikpriset delas ut på Scanautomatic, en automationsmässa i Göteborg. Mässan äger rum 18-20 oktober och rymmer ungefär 10 000 besökare. Alla utställare har varit med och tävlat om priset, varav juryn har fått nominera 5 stycken utställare. Fokus för priset är ”innovationer som kan förbättra produktionsmöjligheterna för industrin” och hållbarhet vägs även in som en stor faktor. Vinnaren kommer att tillkännages den 20 oktober 14.00 på Svenska Mässans scen, Indtech Lounge.

Rösta på oss!

Priset väljs av juryn men även ”Besökarnas pris” delas ut. Om du ska besöka mässan (perfekt för dig som arbetar inom industri!) får du gärna rösta på oss. Entrén till mässan är gratis och det kommer finnas en QR-kod i vår monter för att rösta på vårt bidrag.

Monter: B09:35

Vad händer i vår monter? Där kan du se programvaran in action! Vi kommer bjuda på glass i stora lass (med slush). Du kommer även kunna göra ett test för att identfiera hur långt komna ditt företag är i er digitaliseringsresa, med chans att vinna en fri konsultation. Våra produktexperter kommer såklart finnas på plats för att besvara alla dina frågor tillsammans med en hemlig gäst, med en unik insyn i branschen, som släpps snart.

Fler inlägg