Home Nyheter Välkommen Henrik, vår nya Industrial IT Solution Architect
Vi på Novotek

Välkommen Henrik, vår nya Industrial IT Solution Architect

Under de senaste 6 åren har vi varit på plats under LTH:s karriärsdagar ARKAD för att träffa och prata med studenter som är på väg ut i arbetslivet. Under den senaste mässan träffade vi Henrik, och nu några månader senare kan vi med glädje meddela att han har blivit en del av vårt ingenjörsteam! Varmt välkommen Henrik Liljefors!  

Henrik Liljefors Novotek

Fokuset på industriell digitalisering och smarta lösningar tilltalade mig

Henrik berättar:
Jag började på Novotek för att jag såg en rolig möjlighet att utöva mitt intresse för programmering. Företagets fokus på industriell digitalisering och smarta lösningar tilltalade mig verkligen, och jag kände att jag kunde bidra med min tekniska bakgrund.

Det jag ser mest fram emot med att jobba på Novotek är möjligheten att vara en del av innovativa projekt inom digitalisering.

Jag har en bakgrund inom elektroteknik och har specialiserat mig inom områden som bildanalys och datorgrafik. På fritiden tycker jag om att fiska, spela golf och heja på Djurgården.

Henrik utgår från vårt Malmökontor och arbetar som Industrial IT Solution Architect med fokus inledningsvis på vår produkt ROB-EX Scheduler.

Fler inlägg