Home Nyheter OPC Router version 5
Produktuppdatering

OPC Router version 5

En ny version av OPC Router är tillgänglig! I OPC Router version 5 finns helt nya applikationsmöjligheter för att ta din produktivitet till en ny nivå. Det har blivit enklare att hantera dataöverföring och från och med nu kan den även användas på webben.

Det nya webbgränssnittet revolutionerar arbetet med OPC Router. Anslutningar och dataöverföringar kan nu skapas, hanteras eller övervakas direkt på webben.

Sören Rose, CEO Inray

OPC Router
OPC Router är en integrationsplattform/middleware som kopplar ihop databaser med olika datakällor, baserat på IoT och Industri 4.0. 

Läs mer om OPC Router här.

Det här är nytt i OPC Router 5

Användarinloggning i OPC Router

Med OPC Router 5 och webbgränssnittet är det nu möjligt att skapa flera användare. Användarna kan sedan logga in på OPC Router med ett användarnamn och lösenord. Samtidigt kan olika roller och rättigheter tilldelas. Via användarinloggningen kan nu flera användare även arbeta i OPC Router samtidigt och med liveversionen kan ni till och med arbeta samtidigt i en applikation.

Hur du använder OPC Router på webben:
  1. Installera din OPC Router 5 på det sätt som du föredrar, t.ex. på en Windows-server.
  2. Starta OPC Router direkt i webbläsaren.

När detta är gjort är du plattformsoberoende och kan arbeta från olika enheter och operativsystem.

Dela OPC Routers applikationer

Från och med nu kan du ansluta dig till olika OPC Router genom att byta URL i webbläsaren.

Kör OPC Router on Edge

Tack vara docker-teknik kan nu OPC Router köras på en Edge enhet. En Edge-lösning möjliggör lagring, analys och hämtning av maskindata direkt på produktionsgolvet utan ytterligare överföringsvägar. Edge computing möjliggör därmed snabbare tillgänglighet och användbarhet av data.

Den nya versionen revolutionerar edge computing och skapar nya möjligheter.

Mike Elsen, CEO Inray

Installationen av OPC Router görs antingen via OPC Router Management, de olika marknadsplatserna eller porttainer. När OPC Router är installerad på Edge-enheten kan den hanteras via webbgränssnittet.

Se OPC Routers produktpresentation

Få en överblick över de nya funktionerna och se OPC Router 5 som används i webbinariet nedan. Du kan också testa OPC-routern själv:  Testa OPC Router demo här.

Vill du veta mer? Kontakta oss

Fler inlägg