Home Nyheter OPC Router 5.1
Produktuppdatering

OPC Router 5.1

OPC Router 5.1

Med OPC Router version 5 fick vi se ett nytt webbgränssnitt, och efter uppdateringen har arbetet fortsatt med att utveckla produkten vidare. Nu har Inray kommit med en ny uppdatering och släppt version: OPC Router 5.1.

I den nya versionen av OPC Router 5.1 har det lagts in nya funktioner till OPC Router och den stödjer bland annat nu även touchskärm.

Läs allt du behöver veta om OPC Router 5.1-versionen i vårt inlägg här nedan eller prova OPC Router direkt.

OPC Router
OPC Router är en integrationsplattform/middleware som kopplar ihop databaser med olika datakällor, baserat på IoT och Industri 4.0. 

Läs mer om OPC Router här.

OPC Router stödjer touchskärm

Användarvänlighet är en av de viktigaste aspekterna när det kommer till att arbeta med OPC Router, och därför har de nu lagts till att den kan manövreras med en touchskärm. Du kan använda pekfunktionen för att ställa in och hantera dina anslutningar eller övervaka dem.

Förenklad redigering i OPC Router

Den nya versionen av OPC Router 5.1 gör det ännu enklare att redigera enskilda anslutningar i användargränssnittet. Det är nu möjligt att redigera flera OPC Router-överföringsobjekt och triggers samtidigt. Dessutom tillåter version 5.1 att följande operationer kan utföras via multi-select:

  • Flytta och växla
  • Kopiera
  • Klistra in
  • Klipp ut
  • Ta bort

Förbättrad effektivitet med OPC Router

OPC Router är plattformen för transparent och automatiserad dataöverföring. Den nya versionen av OPC Router 5.1 förenklar skalningen av OPC Router-projekt ytterligare och gör det möjligt att distribuera den i en docker container till många Edge devices med ett fåtal klick.

Detta innebär att OPC Router kan skals upp med ett växande företag när som helst, allt efter dina behov.

Ytterligare nyheter

Online OPC Router Manual

OPC Router har nu en ny manual online. Onlinemanualen ersätter PDF-manualen och säkerställer att du alltid har den senaste versionen tillgänglig.

OPC Router Helm Chart

Den snabba och enkla implementeringen av OPC Router-projekt är nu ännu enklare med Kubernetes. OPC Router 5.1 har nu också ett eget Helm Chart, som ger viktig och nödvändig teknisk information för att säkerställa snabb och enkel driftsättning.

OPC UA Client Tag Browser

I OPC UA plug-in tillhandahålls nu också tillhörande datatyper när du bläddrar bland OPC-taggar.

Ytterligare plug-ins tillgängliga

Följande plug-ins har släppts i den nya versionen:

Vill du veta mer? Kontakta oss

Fler inlägg