Home Nyheter Intelligence Hub 3.3 erbjuder anslutning till Snowflake
Produktuppdatering

Intelligence Hub 3.3 erbjuder anslutning till Snowflake

I den senaste versionen av Intelligence Hub 3.3 från HighByte fokuseras det på anslutning till molnplattformarna AWS IoT SiteWise, Snowflake och SQL-databaser. Uppdateringen erbjuder flera förbättringar av prestanda för att bättre kunna skala och hantera projekt.

Intelligence Hub version 3.3 introducerar standardanslutningar till Snowflake

Med standardanslutningen i Intelligence Hub till Snowflake är det nu möjligt att skicka modellerad OT-data direkt till Snowflake-plattformen. Den modellerade datan behåller sin struktur och är lätt att använda för rapportering och analys. Det finns ett läsalternativ för Intelligence Hub för att läsa tillbaka data från Snowflake och använda det i OT-domänen.

Vad är Snowflake?

Snowflake är en molnbaserad dataplattform som har förändrat hur organisationer använder sig av datalagring och analys. Snowflake är en flexibel datalagringstjänst som körs i molnet. Med Snowflake kan du frikoppla lagring och beräkning, vilket ger dig som användare friheten att fokusera på din data utan att bli begränsad av infrastruktur.

Förutom Snowflake-anslutningen erbjuder Intelligence Hub 3.3 också förbättrad integration med AWS IoT SiteWise. Genom denna koppling är det nu även möjligt att ladda upp hierarkiska strukturer till AWS, så att det modellerade innehållet i OT-data bevaras.

Intelligence Hub 3.3

Översikt över funktionerna

HighByte Intelligence Hub 3.3 har också ett stort antal förbättringar vad gäller prestanda, användarvänlighet och tillförlitlighet.

Vill du läsa mer om möjligheterna med version 3.3?

Ladda ner release notes
Fler inlägg