Home Nyheter Erik firar 1 år tillsammans med Novotek
Vi på Novotek

Erik firar 1 år tillsammans med Novotek

Under hösten 2020 började Erik skriva sitt exjobb inom optimeringsalgoritmer i ROB-EX, ett år senare har nu Erik till vår stora glädje en anställning hos oss och arbetar med sin expertkompetens inom området.

Erik har en bakgrund på Lunds Tekniska Högskola och är civilingenjör i maskinteknik med inriktning mot tillverkning och automation. Han arbetar idag med att marknadsföra och implementera sin lösning hos Novoteks kunder och har ett nära samarbete med vår leverantör av produktionsplaneringsverktyget ROB-EX.

I sin roll som Industrial IT Solution Architect är Erik delaktig i projekt, arbetar med pre-sales inom produktionsplaneringsområdet och projektledning. 

Erik Kronberg. Novotek

Utmanande och utvecklande

Erik berättar: Några av de saker jag tycker bäst om med att jobba på Novotek är att arbetet ofta är mycket utmanade och därför också mycket utvecklande. Jag tycker också mycket om kollegorna och stämningen på kontoret.

På sin fritid hittar ni Erik när han är ute och vandrar eller snickrar möbler. ”Ett av mina största intressen är motorer av alla dess slag och jag har haft ett internship på Koenigsegg.”

Vi tackar Erik och önskar att ett år blir till två, två till fem och därefter många, många år till.

Fler inlägg