Home Nyheter Nyheter med CIMPLICITY
Produktuppdatering

Nyheter med CIMPLICITY

I ett pressmeddelande meddelar GE Digital att de har en ny version av HMI/SCADA CIMPLICITY 2022.

CIMPLICITY är en noggrant testad, “secure-by-design” automationsplattform för visualisering och styrning. Lösningen hjälper industriföretag att hantera verksamheten, leverera snabbare respons, minska kostnader, förbättra säkerheten och öka lönsamheten.

The Connected Worker

CIMPLICITY 2022 handlar om “den uppkopplade arbetaren”. Förbättrad användbarhet, bättre larmvisualisering, flexibla Python-skript och tillgång till analys via SCADA-data och Python-bibliotek förbättrar länken mellan intelligenta system och personal. Dessutom tillåter 2022-versionen distribution både lokalt, i molnet eller i en hybrid molnarkitektur för att minska infrastruktur- och underhållskostnader. Lösningen kan skalas från små anläggningar till globala företag på Enterprise-nivå.

CIMPLICITY 2022 visuals

De nya Python-funktionerna gör anpassning enklare. Till exempel kan Machine Learning användas för optimering, där snabbare konfiguration och mindre komplexitet gör analys mer tillgänglig. Detta kan användas för att stödja ständiga förbättringar som att minska kostnaderna, förbättra kvaliteten och upprätthålla en mer konsekvent produktion.

CIMPLICITY 2022 är en idealisk lösning för industriföretag som bygger externa driftcentra, såsom kraftverk, energiverk, vattenverk, infrastruktur såsom järnvägar och motorvägar och produktionsföretag. Eftersom CIMPLICITY kan hantera stora projekt med färre servrar, minimeras underhållstid och kostnader.

Används i tusentals anläggningar över hela världen

CIMPLICITY används i stora anläggningar globalt, med goda resultat. Här är exempel på vad bilindustrin och andra tillverkande företag har åstadkommit:

  • GE Digital har över 40 000 användare inom fordonsindustrin, inklusive åtta av de största, marknadsledande tillverkarna. Dessa företag uppnådde en 70% minskning av underhållsbudgeten, en 2-6% ökning av utrustningstillgängligheten och en 10-15% ökning av produktiviteten.
  • Rübig GmbH är en global leverantör av plasmaövervakningssystem för stålproduktion. Med CIMPLICITY uppnådde de större effektivitet med fjärråtkomst och onlinediagnostik, samt användarvänliga operatörsbilder i realtid.
  • Melkerot, Israels nationella vattenbolag, uppnådde hög tillgänglighet och praktiskt taget ingen stilleståndstid.
  • GE Gas Powers gasturbinflotta drar nytta av CIMPLICITYs innovativa användargränssnitt och tillförlitliga realtidsövervakning.

Nya Funktioner

  • Förbättrad användbarhet.
  • Bättre larmvisualisering.
  • Förbättrad Python-skript.
  • Tillgång till analys via SCADA-data och Python-bibliotek.
  • Distribution både lokalt, i moln eller i hybridmoln. Stöd för molninfrastruktur inkluderar Microsoft Azure och Amazon Web Services (AWS).
  • Bättre skalbarhet: Från små anläggningar till global företagsnivå.

Vill du veta mer om CIMPLICITY 2022?

Besök våra produktsidor eller kontakta oss för mer information.

Fler inlägg