Optimera er data

När du har anslutit och skapat modeller till dina processer kan du börja identifiera produktivitetsfickor och optimera alla aspekter av operationen utifrån den samlade datan.

Oavsett om det gäller en maskin i ett maskininlärningsprogram eller ett komplett materialflöde i en schemaläggningslösning, är den grundläggande metoden densamma när analyser appliceras på relevant data.

Med Analytics inklusive AI och ML kan du bygga nya strategier för din produktionsplanering, hitta rätt förutsägande underhållsmodell eller bygga en hel flotta digitala tvillingar.

Aktuella höjdpunkter
Skjern Paper – användar Ai för att förbättra produktkvaliteten och minska avfall

Med målet att uppnå hög kvalitetskontroll i produktionsprocessen vände sig Skjern Paper till Novotek och GE Digital’s Proficy CSense, ett industriellt avancerat analysprogram som kan förutsäga framtida tillgångar och processprestanda. Operatörerna förstod snabbt verktygen för att få omedelbart värde och dra nytta av AI-optimering i realtid.

(Texten är på engelska)

Öppna PDF (ny sida)
Hållbar energitillväxt genom att nå operativ effektivitet

Läs hur Vattenfall förbereder sig för hållbar energitillväxt genom att nå operativ effektivitet med ThingWorx och Novotek. Med ett behov av att skala upp och lägga en solid grund för framtida integrationer med andra applikationer var implementering av en centraliserad plattform mer avgörande än någonsin.

(Texten är på engelska)

Öppna PDF (ny sida)
Machine Learning och Analytics

Idag innebär att vara konkurrenskraftig att utvecklas med maskininlärning och analys.

I detta webinar lär du dig att resan till framgång inte kräver att processingenjörer behöver vara datavetenskapare.

(Webinaret är på engelska)

Se webinaret (ny sida)