Optimera er data

När du har anslutit och skapat modeller till dina processer kan du börja identifiera produktivitetsfickor och optimera alla aspekter av operationen utifrån den samlade datan.

Oavsett om det gäller en maskin i ett maskininlärningsprogram eller ett komplett materialflöde i en schemaläggningslösning, är den grundläggande metoden densamma när analyser appliceras på relevant data.

Med Analytics inklusive AI och ML kan du bygga nya strategier för din produktionsplanering, hitta rätt förutsägande underhållsmodell eller bygga en hel flotta digitala tvillingar.

Aktuella höjdpunkter
Skjern Paper – användar Ai för att förbättra produktkvaliteten och minska avfall

Med målet att uppnå hög kvalitetskontroll i produktionsprocessen vände sig Skjern Paper till Novotek och GE Digital’s Proficy CSense, ett industriellt avancerat analysprogram som kan förutsäga framtida tillgångar och processprestanda. Operatörerna förstod snabbt verktygen för att få omedelbart värde och dra nytta av AI-optimering i realtid.

(Texten är på engelska)

Machine Learning & Predictive Analytics Guidebook för Ingenjörer

Idag innebär att förbli konkurrenskraftig att gå vidare på en digital transformationsresa, inklusive maskininlärning och prediktiv analys. Inte bara kan industriorganisationer dra nytta av IoT-möjligheten, optimera verksamheten och generera större lönsamhet, utan att engagera sig i den senaste tekniken hjälper också till att attrahera och behålla de bästa talangerna.

(Texten är på engelska)

Ladda ner PDF (ny sida)
Real Time KPI Visibility & Dashboards för Proficy MES användare

Uppnå centraliserad, fjärrstyrd och mobil verksamhet.

Lär dig mer om det färdiga innehållet för Proficy Plant Applications-användare i Proficy Operations Hub. På mindre än fem minuter kan du se hur du kan konfigurera en “OEE”-sida. Få rätt information var och när du behöver den.

(Webinaret är på engelska)

Se webinaret (ny sida)