Home Om oss Våra leverantörer

AUVESY-MDT

AUVESY-MDTs produkt: octoplant är den kompletta backuplösningen för automationssystem som PLCer, robotar, frekvensomriktare, m.m.

Emerson

Emerson har ett brett sortiment av PLC-System, med allt från små fältbuss I/O till stora redundanta lösningar samt datorer och bildskärmar för industrin.

GE Digital

Är en världsledande leverantör av programvaror för produktionsstyrning och övervakning som tillhandahåller kommunikation, operatörssystem, dataloggning, OEE, spårbarhet, kvalitetsuppföljning, batchuppföljning, MES, workflow, webbportaler, avancerad multivariant analys m.m.

HighByte

HighByte levererar produkten Intelligence Hub som används för att ansluta, modellera och distribuera data från fabriksgolvet till olika Cloud lösningar.

Hilscher

Hilscher har en komplett portfölj av produkter för industriell kommunikation som innehåller kommunikationskort och kommunikationsmoduler för Fältbussar och Real-time Ethernet.

Idus

Idus är en av våra samarbetspartners som utvecklar underhållssystem som passar alla typer av branscher inom industrin. Idus kopplas samman med Proficy iFIX HMI/SCADA som ett arbetsverktyg som användas för att underlätta arbetet mellan produktion och underhållsavdelningen.

Inray

Inrays kommunikationsplattform OPC-Router används för att sammankoppla olika industrisystem som PLCer, scanners, etikettskrivare, databaser och affärssystem.

PTC

PTC har den mest kompletta Industrial Internet of Things plattformen i världen. De kombinerar ledande IIoT- och AR-plattformar för att driva den digitala transformationen.

PTC / Kepware

PTC / Kepware är världsledande på OPC-kommunikation för industrier inom automation och erbjuder ett stort utbud av OPC produkter.

ROB-EX A/S

ROB-EX erbjuder en programvara för detaljerad produktionsplanering. Det kan användas fristående eller tillsammans med affärssystem.