Home Lösningar och Produkter Industriell kommunikation

Industriell kommunikation innebär idag ett ständigt ökat dataflöde och ställer krav på kvalitet, hållbaret, variation och tillgänglighet.

I och med IIoT blir fler och fler komponenter uppkopplade och utbyter automatisk information utan mänsklig inverkan eller påverkan. Genom våra lösningar kan ni koppla ihop komponenter, maskiner och system, och dela informationen på ett säkert och pålitligt sätt. 

Ta del av våra leverantörer och produkter inom Industriell kommunikation

Hilscher

Hilscher är en av världens ledande leverantörer av produkter för industriell kommunikation och har ett komplett utbud av produkter för Fältbussar och Real-time Ethernet.

HighByte

HighByte är ett industriellt mjukvaruutvecklingsföretag i Portland, Maine som bygger lösningar som tar itu med dataarkitekturen och integrationsutmaningar som skapats av Industry 4.0. Vi har utvecklat den första DataOps-lösningen som är specialbyggd för att möta de unika kraven för industriella tillgångar, produkter, processer och system på Edge.

En av HighBytes produkter är Intelligence Hub som används för att ansluta, modellera och distribuera data från fabriksgolvet till olika Cloud lösningar.

Inray

Inrays kommunikationsplattform OPC-Router används för att sammankoppla olika industrisystem som PLCer, scanners, etikettskrivare, databaser och affärssystem.

OPC Router från Inray är en integrationsplattform som ansluter databaser och olika källor, baserat på IoT och Industry 4.0. Plattformen är baserad på ett standardgränssnitt för automatiskt datautbyte.

Kepware

Kepware är världsledande inom kommunikationsprogramvara för automation och erbjuder ett stort utbud med OPC produkter.

KEPServerEX från Kepware är bransch- och automationsindustrins ledande kommunikationsplattform. Med KEPServerEX kan du ansluta, styra och övervaka enheter och system från olika leverantörer.

Kontakta oss

Våra produkt- och applikationsspecialister hjälper dig att hitta det det bästa sättet att implementera en Industriell kommunikations-lösning i er produktion.