Uppnå operativ excellens

Arbetsflöden, procedurer och processer som styr tillverkningen i hela leveranskedjan har genomgått ständiga förbättringar under många år.

Automatiseringen och digitaliseringen har gjort att flödena steg för steg kan övervakas, kontrolleras, dokumenteras och optimeras. En arbetsprocess som tagit produktiviteten till en ny nivå.

Oavsett om du tillför värde till komplexa tillgångar, möjliggör en ny fältservicefunktion eller söker efter sätt att justera industriella processer, funktioner, spårning, automatisering, OEE, rapportering och många fler, är alla naturliga delar av den digitala transformationen. Anpassning av digitala verktyg och arbetsprinciper som får er att uppnå just operativ excellens.

Aktuella höjdpunkter
Modern HMI/SCADA guidebok för en effektiv drift

Moderna HMI/SCADA -system kan hjälpa dig att minska driftskostnaderna, upprätthålla en hög servicenivå, underlätta efterlevnaden av utvecklingsstandarder och öka effektiviteten hos dina operatörer. Få en detaljerad översikt över denna teknik – utforska tips och bästa metoder – i Modern HMI/SCADA Guidebook for Efficient Operations.

(Texten är på engelska)

Öppna PDF (ny sida)
Industri 4.0

Följ ”En produktionsorders dag” och upplev hur digitalisering påverkar människor varje dag i en anläggning för livsmedelsproduktion. Lyssna på två kunder och deras digitala transformationsresa och bli övertygad om att varje förändring som görs rätt är värd all tid och energi som läggs ner.

(Webinaret är på engelska)

Se webinaret (ny sida)
Spela SCADA spelet

Få en känsla av hur du möter dagens digitaliseringsutmaningar genom att spela ett spel och bli SCADA Superhero!

Uppdraget är att hålla kostnaderna låga, genom att hantera vattenförsörjningen effektivt. Undvik oplanerad driftstopp från felaktiga pumpar, balansera elkostnader och håll samhället nöjt.

(infon i spelet är på engelska)

Spela spelet (ny sida)