Starta den digitala resan

Börja er digitala resa med att ansluta er produktion med er tillverkning, process och människor. Koppla samman din verksamhet med tillverkningen och få en datainfrastruktur som är anpassat efter era behov.

Oavsett om du skickar data till molnet eller i anläggningen är säkerhetsaspekter viktiga och måste utformas i lösningarna från början.

När anslutningarna blir mindre övervakad är det avgörande att anslutningen också tar hand om kvalitet, giltighet och förberedelse som definieras som dataoperationsstrategi (DataOps) som hanterar hela datalivscykeln över IT- och OT-applikationer.

Med vårt smidiga DataOps-tillvägagångssätt för att designa, implementera och underhålla en distribuerad dataarkitektur hjälper dig att se till att hela organisationens data kan användas på det mest flexibla och effektiva sättet för att uppnå positiva resultat för din produktion.

Aktuella höjdpunkter
Introduktion till industridata

Starta din industriella digitala transformationsresa med att utveckla en effektiv, framtidssäker industriell datastrategi.

Läs vår guide för att förbättra din anslutning och datapraxis, från insamling på fältnivå till effektiv analys.

(Texten är på engelska)

Öppna PDF (ny sida)
Slutet av Silos

Hur industriell anslutning,
ny IIoT -teknik och digitala processer tar samarbete och innovation till nya nivåer.

Läs om anslutna maskiner, effektiv kommunikation, smartare operationer.

(Texten är på engelska)

Öppna PDF (ny sida)
Anslut dina system till the edge

Lär dig att ansluta dina affärssystem till produktionsutrustningen för att förbättra utförandet. Du kommer också att se vikten av datamodellering och kontextualisering samtidigt som du moderniserar systemarkitekturen med Kepwares KEPServerEX och HighByte Intelligence Hub.

(Webinaret är på engelska)

Se webinaret (ny sida)