KEPServerEX från Kepware är bransch- och automationsindustrins ledande kommunikationsplattform. Med KEPServerEX får du en OPC som ger dig en enda källa till industriell automatiseringsdata. Plattformen har utvecklats och testats i industriella miljöer för att uppfylla kraven på prestanda, tillförlitlighet och användarvänlighet.

Med plattformen kan du ansluta, styra och övervaka enheter och system från olika leverantörer. Allt görs genom ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Säker och pålitlig åtkomst till realtidsdata underlättar smartare beslut och mer optimerade operationer.

Lös kommunikationsutmaningar med KEPServerEX

KEPServerEX är en flexibel och skalbar lösning för anslutning, hantering, övervakning och kontroll av en mängd olika enheter och system. Plattformen ansluter olika enheter som PLC: er och annan automatiseringsutrustning med HMI / SCADA-system, processdatabaser och MES / ERP-system. Detta löser utmaningar relaterade till skalbarhet och centralisering över hela företagsnätverket och förbättrar och förenklar åtkomsten till kritisk produktionsdata.

Novotek KEPServerEX

Stöder OPC UA och klassiska OPC-standarder

KEPServerEX använder OPC och IT-centrerade kommunikationsprotokoll (som SNMP, ODBC och webbtjänster) för att förse användare med en enda källa av industriell data. Kommunikation sker via en robust plattform som stöder ett brett utbud av system och enheter. Både OPC UA och klassiska OPC-standarder stöds. 

Gemensam kommunikationsknutpunkt

KEPServerEX ger ditt företag ett gemensamt kommunikationsnav. Detta effektiviserar användningen av nätverksresurser och säkerställer att inga automatiseringsenheter överbelastas. Du får också ett gemensamt gränssnitt för implementering av ny utrustning, anslutningar eller datapunkter.

Funktioner

  • Förser dig med en enda källa av industriell data.
  • Stöder anslutning till tusentals datakällor och kan skicka information till hundratals applikationer.
  • Stöder både klassisk och ny OPC-teknik: OPC DA, OPC A&E, OPC HDA och OPC UA.
  • Skalbar och enhetlig arkitektur: Från en enhet med en tagg, till tusentals enheter med miljoner taggar.
  • Gemensamt gränssnitt för implementering av all ny utrustning, anslutningar och datapunkter.
  • Användarvänligt gränssnitt för enkel installation, konfiguration, underhåll och felsökning.
  • Utvecklad och kontinuerligt kvalitetstestad för industriellt bruk. 
  • Gratis demoversion tillgänglig för nedladdning.

En certifierad och godkänd OPC-plattform

KEPServerEX löser ditt företags anslutningsmöjligheter och ger dig enkel åtkomst till säker och tillförlitlig realtidsdata. Detta underlättar smartare beslut i hela företaget, från fabriksgolv till ledning.

KEPServerEX är certifierad och godkänd av OPC Foundation och leverantörer av industriella styrsystem. Plattformen är marknadsledande och används av tusentals företag runt om i världen. Våra konsulter hjälper dig att hitta rätt sätt att implementera KEPServerEX i ditt företag.

Använd KEPServerEX med
Operatörssystem HMI/SCADA

Få en översikt och kontroll över ditt produktionsföretag.

Operatörssystem HMI/SCADA
PLC och Automationssystem

Kontrollera maskiner, system och processer på ett säkert och tillförlitligt sätt.

PLC och Automationssystem
Dataloggning

Få snabb och enkel åtkomst till data.

Dataloggning